Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: آبله میمونی الان در هیچ جای دنیا به صورت پاندمی در نیامده و بیشتر به صورت آندمی است و مثل کرونا نیست و خیلی نگران کننده نیست و بستگی به زمینه فرد دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، بهرام عین الهی وزیر بهداشت در پاسهخ به سوالی درمورد شیوع بیماری ابله میمونی و نگرانی هایی در این زمینه گفت: ماهم نگرانی هایی در این رابطه داشتیم و بخاطر همین از افرادی که وارد کشو می شدند بخصوص از مناطق آلوده نمونه برداری می شد و تا به دیروز ما موارد مثبتی نداشتیم و دیروز یک مورد مثبت داشتیم که یک خانمی که از اهواز بود و همسرش از کانادا برگشته بود مبتلا شده بود که این را داریم رصد می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پایگاه های مرزی خود را تقویت کرده ایم چون متاسفانه در منطقه ای قرار گرفته‌ایم که در اطراف میزان شیوع بیماری ها نسبتا زیاد است و رصد می کنیم اگر موردی بود با آن مقابله می کنیم، گفت: آبله میمونی الان در هیچ جای دنیا به صورت پاندمی در نیامده و بیشتر به صورت آندمی است و مثل کرونا نیست و خیلی نگران کننده نیست و بستگی به زمینه فرد دارد. اگر فرد بیماری‌های مستعد داشته باشد خطرناک است ولی اگر فردی بیماری مستعد نداشته باشد خیلی خطرناک نیست. 

وی با اشاره به اینکه هنوز آبله میمونی به مرحله واکسیناسیون نرسیده ولی اگر لازم باشد در ایام کرونا تمام زیرساخت های مربوط به تهیه واکسن در کشور آماده شده است، بیان داشت: باری ریکتورهایی که مثل یک دستگاهی است که می توانید از طرفی ویروس واردش کنید و از  طرف دیگر ویروس ضعیف شده و کشته شده را بیرون دهید و واکسن تولید کنید وجود دارد و زیرساخت های این امر در کشور درست شده و تهیه واکسن امروزه برای ما یک کار ساده و خوبی است که الحمدالله انجام می شود و واکسن های جدیدی هم در کشور در حال تولید است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت عین الهی آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت شایع‌ترین بیماری بشر را، پوسیدگی دندان عنوان کرد.

به گزارش فارس، زهرا سید معلمی، مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در نشست "مشارکت سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه" که در ارتباط با "پویش کشوری سلامت دهان و دندان" برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما در این پویش علاوه بر آگاه سازی مردم درباره سلامت دهان و دندان خود، حساس سازی مسئولین سایر سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی است، تا مشارکت و توجه آن‌ها را به این موضوع مهم جلب کرده و تفاهم و همکاری‌ها در این حوزه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه همه افراد در هر دوره‌ای از زندگی با نوعی از بیماری دهان و دندان درگیر هستند، گفت: پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه و بی دندانی از جمله بیماری‌هایی است که در سنین ابتدایی و سپس در میانسالی و پیری شایع می‌شود. سیدمعلمی با اشاره به وضعیت ایران از نظر بیماری‌های دهان و دندان در سطح جهان گفت: کشور ما از نظر شیوع بیماری لثه و بی دندانی در سطح متوسط جهانی قرار دارد.

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: شایع‌ترین بیماری بشر مربوط به پوسیدگی دندان است و ۴۵ درصد از جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند. سیدمعلمی خاطرنشان کرد: میزان پوسیدگی دندان در کودکان ۱۲ ساله ایرانی ۱/۸۴ است یعنی به طور متوسط هر کودک ۱۲ ساله ایرانی نزدیک به ۲ دندان پوسیده دارد. این وضعیت در جهان وضعیت نسبتا خوبی است، ولی در سنین میانسالی میزان پوسیدگی در افراد جامعه افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: باید شاخص پوسیدگی دندان را بهبود ببخشیم و این نیازمند اقدامات پیشگیری هوشمندانه است. وی ضمن مقایسه اقتصادی بین ارائه مراقبت‌های پیشگیرانه، و یا انجام درمان‌های پایه و یا ارائه درمان‌های پیچیده و پرهزینه، بیان داشت با انجام اقدامات پیشگیری و درمانی پایه می‌توان صرفه جویی اقتصادی زیادی در سلامت مردم و نظام سلامت انجام داد.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، توسعه عدالت در سلامت، پایداری ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم، گسترش مراقبت‌های دهان و دندان برای دستیابی به هدف پوشش همگانی سلامت و بهبود سلامت دهان و دندان عموم جامعه را از اهداف دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت عنوان کرد.

سیدمعلمی اعلام کرد برای کاهش پرداخت از جیب مردم در خدمات دندانپزشکی، علاوه بر رایگان کردن این خدمات در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر و تعدیل تعرفه‌های دولتی در شهرها، از تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای گسترش پوشش بیمه‌ای در خدمات دندان پزشکی خبر داد و گفت: امیدواریم علاوه بر بخش دولتی، دندانپزشکان بخش خصوصی نیز طرف قرارداد بیمه‌های پایه شوند تا بتوانند با کاهش هزینه‌ها به مردم خدمات دندانپزشکی را ارایه کنند.

دیگر خبرها

  • مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • اسماعیلی: مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • خواص و مضرات چای سیر
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • خواص و مضرات چای سیر + طرز تهیه
  • امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟